Cum să cureți cuptorul fără să folosești substanțe chimice agresive. Cel mai tare truc

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum să cureți cuptorul fără să folosești substanțe chimice agresive. Cel mai tare truc / Foto: Unsplash
Cum să cureți cuptorul fără să folosești substanțe chimice agresive. Cel mai tare truc / Foto: Unsplash

Cum să cureți cuptorul fără să folosești substanțe chimice agresive. Un guru al curățeniei a împărtășit cel mai tare truc pe internet.

Guru al trucurilor pentru curățenie, Chantel Mila a răspuns cererii populare, împărtășind metoda ei de curățare a cuptorului fără detergenți chimici agresivi.

Videoclipul a fost o "cerere de top" și dezvăluie cum își curăță Mila cuptorul, fără a folosi produse de curățare a cuptorului, care pot avea substanțe chimice dure. De asemenea, este mult mai ieftin decât să cumperi produse de curățare dintr-un magazin.

 

Care este secretul

 

În loc să folosească un produs de curățare specific, Mila își face propriul spray combinând o cană de sifon și o treime de cană de detergent de vase pentru a face o pastă.

După ce le amestecă pe cele două într-un bol, ea aplică pasta pe interiorul ușii cuptorului, pe partea de jos a cuptorului și în jurul elementului de ventilație din spate. Apoi, ea lasă pasta să stea timp de două ore.

"Amestecul face munca grea de descompunere a grăsimii rezistente", comenteaza ea in videoclipul postat.

După ce au trecut cele două ore, Mila folosește apoi o racletă pentru a ajuta la îndepărtarea celei mai mari părți a grăsimii coapte.

"Folosiți o lamă pentru răzuit pentru a îndepărta ușor orice mizerie arsă. Această lamă este uimitoare la indepartarea cu ușurință a murdăriei rezistente și poate fi folosită pe sticlă și gresie în jurul casei.", a spus ea.

După ce ați făcut asta, ștergeți amestecul rămas. Este posibil să fie nevoie să folosiți o cârpă umedă pentru a îndepărta toate reziduurile de bicarbonat de sodiu.

 

Trucul are peste 900.000 de vizualizări până în prezent

 

Pentru a termina și pentru a păstra cuptorul curat mai mult timp, Mila recomandă cârpa antiaderentă pentru cuptor. Ea a spus că acestea pot fi așezate în partea de jos a cuptorului pentru a prinde orice mizerie și apoi băgate în mașina de spălat vase.

"Notă: citiți întotdeauna manualul cuptorului dumneavoastră pentru a vedea dacă o cârpa pentru cuptor sau o racletă este potrivită pentru cuptorul dumneavoastră, deoarece fiecare model este diferit ," a adăugat ea în comentariile sale.

Videoclipul Mila de curățare a cuptorului s-a dovedit a fi popular printre urmăritorii ei, cu peste 900.000 de vizualizări până în prezent.

"Îmi place foarte mult ideea de a folosi o racletă și o folie reutilizabilă pentru cuptor, mulțumesc pentru acest sfat", a spus altul, conform honey.nine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel