Surpriza la Chefi la cuțite. Fosta iubită a lui Kamara, Thalida Trofin, a prezentat „noua uniformă pentru tăiat ceapa!”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Thalida Trofin
Thalida Trofin

Thalida Trofin, fosta concurentă de la Puterea dragostei, participă la Chefi la cuțite, sezonul 9. Jurații Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea sunt pregătiți să guste preparatele concurenților din audiții.

În primul episod Chefi la cuțite 2021, fosta concurentă de la Puterea dragostei, Thalida Trofin, vrea să le demonstreze juraților că merită să primească cele trei cuțite. „Astăzi, la 20:00, în noul Sezon Chefi la Cuțite, vă prezint noua uniformă pentru tăiat CEAPA!”, este mesajul postat de Thalida Trofin, pe Instagram. 

În urmă cu doi ani, Thalida Trofin devenea concurentă în emisiunea Puterea dragostei de la Kanal D și șoca opinia publică cu declarațiile despre primul ei iubit. Ea spunea atunci că artistul Kamara a fost bărbatul cu care și-a început viața sexuală. Deși tânăra și-a declarat iubirea pentru cântăreț și a avut numai cuvinte de laudă pentru acesta, Kamara a negat totul și le-ar fi spus apropiaților că tot ce a afirmat Thalida Trofin este o minciună. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a spus că a făcut compromisuri mari când a fost cu Kamara, pentru că artistul ar fi avut alte relații în paralel.

 

A fost primul bărbat din viața mea. Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine...

 

„Kamara a fost primul bărbat din viața mea. Mi-a spus că nu vrea să fie cu mine, dar totuși a vrut să fie primul meu bărbat.  Am suferit enorm. Experiența asta m-a schimbat foarte mult. Am acceptat totul, faptul că era și cu alte fete în același timp cu mine. Și asta pentru că îl iubeam. Încă îl iubesc”, dezvăluia Thalida Trofin, în fața Andreei Mantea. Mai mult, pentru a dovedi că ceea ce spune în legătura cu Kamara este adevărat, Thalida Trofin a prezentat un bilețel pe care l-a primit de la artist în perioada când erau împreună. În acesta era scris în franceză „Domnișoara Thalida, vrei să dormi cu mine în această seară? Te sărut pe buze cu pasiune”. „Este din perioada în care mă dorea, dar eu eram încă rezervată, nu știam dacă vreau să merg mai departe cu el, de aceea am subliniat cuvântul ,,dormir" când m-a invitat la el acasă, ca să înțeleagă că nu sunt pregătită pentru mai mult în momentul respectiv”. Sper că-și recunoaște scrisul”, spunea atunci Thalida Trofin de la Puterea Dragostei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel