Se încearcă blocarea Diasporei. Primăria NU vrea să autorizeze protestul de pe 10 august

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Primăria Capitalei NU vrea să autorizeze protestul românil din Diaspora, planificat pentru data de 10 august.

Diaspora anunțase că dorește să protesteze în Piața Victoriei pe 10 august împotriva guvernului Dăncilă și a coaliției PSD-ALDE. Până în acest moment, sute de români din străinătate și-au anunțat prezența la București pe 10 august pentru a spune NU corupților și a modificării legilor justiției.

În răspunsul adresat Federaţiei românilor de pretutindeni se spune că "având în vedere procesul verbal al Comisie de avizare a cererilor pentru organizarea adunărilor publice din data de 25.06.2018, vă facem cunoscut că cererea dvs. nu poate fi soluţionată favorabil, astfel cum este enunţată în cerere s-ar încălca prevederile articolului 2 din legea 60/1991."

Documentul, care este semnat de viceprimarul Aurelian Bădulescu poate fi vizualizat AICI.         

Reamintim că un mesaj de chemare la protest a peste un milion de români din Diaspora a devenit viral pe grupurile de români din străinătate.

Conform mesajului postat, se dorește crearea unui miting cu  un milion de românii din străinătate care să participe la un mega protest împotriva Guvernului. Protestul ar urma sa aibă loc în luna august, atunci când majoritatea românilor se întorc în vacanță în România.

Inițial s-a vorbit despre data de 10 august, iar ulterior s-a planificat ca mitingul să aibă loc și pe 11 august, adică într-o zi de sâmbătă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel