Tânără, înjunghiată, fără milă, de viitorul cumnat. Bărbatul i-a aplicat 42 de lovituri de cuțit

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
foto ILUSTRATIV
foto ILUSTRATIV

O tânără din Constanța, de 32 de ani, a fost ucisă aseară,cu sânge rece, de viitorul cumnat.  Procurorior, bărbatul, de 41 de ani, a înjunghiat-o pe femeie de 42 de ori. 

Se pare că victima i-ar fi sugerat surorii sale, care trăia în concubinaj cu inculpatul, să-l părăsească pe bărbat.  Supărat, criminalul a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o pe femeie de 42 ori. Bărbatul și-a recunoscut fapta.   
 
În cursul zilei curente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa, scrie replicaonline.ro.
 
Femeia, în vârstă de 32 de ani, a suferit leziuni la nivelul abdomenului și toracelui, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, fiindu-i constatat decesul. Suspectul a fost reținut de către oamenii legii și condus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie propus spre arestare preventivă. În cauză continuă cercetările, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel