Român reţinut după ce ar fi agresat sexual o fetiţă într-un autobuz

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat din judeţul Olt, suspectat că a agresat sexual o fetiţă de 10 ani, a fost reţinut de poliţiştii argeşeni, urmând să fie prezentat marţi în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, bărbatul de 38 de ani, cu domiciliul în municipiul Slatina, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi corupere sexuală a minorilor.

"Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 17 mai, cel în cauză ar fi manifestat acte de natură sexuală faţă de o minoră de 10 ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, pe raza municipiului Piteşti. În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, cel în cauză a fost identificat în scurt timp şi condus la sediul poliţiei pentru audieri", se precizează în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel