Român împușcat după ce a ieșit să taie cu drujba un echipaj de poliție

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat din Sibiu a ajuns în spital, cu o plagă împușcată în picior, după ce polițiștii au fost nevoiți să facă uz de arma din dotare atunci când au intervenit la un scandal.

În această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină în localitatea Turnu Roșu, pe strada Malului, în vederea aplanării unui conflict în familie.

Cei doi polițiști sosiți la fața locului au stabilit că un bărbat și-a agresat soția și a scos-o din locuință. La sosirea echipajului de poliție, bărbatul a continuat să fie agresiv și, cu o drujbă, a amenințat polițiștii. Bărbatului i s-a pus în vedere să înceteze de îndată, însă, în ciuda somației, nu s-a conformat.

În această situație, unul dintre polițiști a somat agresorul și a tras un foc de avertisment în aer. Pentru că agresorul a continuat cu comportamentul agresiv la adresa autorităților, polițistul a tras un foc de armă în direcția bărbatului, rănindu-l în picior.

Agresorul este conștient, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și a fost internat sub pază. Femeia este în afara oricărui pericol.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu în vederea stabilirii situației de fapt, a încadrării juridice a faptei și aplicării măsurilor legale în consecință.

Potrivit presei locale, bărbatul scandalagiu, Constantin Ciprian D., ar proveni dintr-o familie modestă, are cinci copii și lucrează cu ziua prin sat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel