Rodica Ţopescu, mama Cristinei Ţopescu, este așteptată să ajungă în țară

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rodica Ţopescu, mama Cristinei Ţopescu, este așteptată să ajungă în țară astăzi. Trupul jurnalistei va fi incinerat miercuri.

Cristian Țopescu și Rodica Țopescu s-au căsătorit pe când legendarul comentator sportiv avea doar 22 de ani, iar mariajul a durat 11 ani.

Citește și Cristina Țopescu va fi incinerată. Decizie de ultimă oră

„Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil (ambii sunt acum oameni realizați și stimați în societate), iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii", declara Cristian Țopescu într-un interviu acordat revistei Tango.

Rodica Țopescu a plecat pe vremea regimului comunist în Germania, lucru care i-a cauzat probleme legendarului comentator, căruia nu i s-a mai permis să iasă din țară.

Citește și Un nou mesaj pe pagina de Facebook a Cristinei Țopescu: „Intrase în depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni" (VIDEO)

Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri, anunţă România TV. Nu se ştie dacă aceasta a fost dorinţa Cristinei Ţopescu sau o decizie a rudelor ei. În raportul preliminar legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou. De asemenea, în cazul morţii Cristinei Ţopescu va fi efectuată şi o expertiză toxicologică după ce în stomacul ei au fost găsite mai multe medicamente.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel