Ponta spune cine îi dădea informații din PSD. Nimeni nu s-ar fi GÂNDIT

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta a dezvăluit cine îi furniza informații din PSD, mai exact din zona de rețele sociale, acolo unde începuse să se propage minciuna conform căreia Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională și nu Gabriela Firea. 

"Comunicarea online si in retelele sociale reprezinta o prioritate absoluta pentru PRO Romania ( in conditiile in care partidele care au subventii de 100 milioane de euro de la Bugetul de Stat folosesc acesti bani publici ca sa cumpere sau sa sufoce media clasica)!

In 2018 am fost cautat de Alin Marina - un tanar social democrat, care a luptat alaturi de mine in campaniile PSD ; era im ziua in care Dragnea isi pusese toti "harabagii" platiti de Partid sa spuna acea minciuna colosala cu "Simona Halep a fost huiduita de romani" / Alin era responsabil de pagina de Facebook a PSD Dambovita si mi-a spus ca deja s-a umplut paharul si nu mai poate sa posteze toate dejectiile emanate din K10 de slugile lui "Escobar din Teleorman"!

Desi isi pierde locul de munca ( la Primaria Tatgoviste) si a devenit o tinta pentru Ministrul Rovana Plumb - Alin a decis sa se alature Echipei PRO Romania!

Alin va fi coordonatorul nostru pentru PRO Romania Online - sunt convins ca vom avea mult de munca dar si multe succese !

Ps - Internetul este cea mai valoroasa inventie pentru Omenire din ultimul secol! Faptul ca mai exista si in ziua de azi trogloditi care spun ca "Internetul e rau" ( si mai ajung si ministri) demonstreaza doar ca exista oamani care au ramas pe scara evolutiei in urma maimutelor! Sa speram ca sunt pe cale de disparitie!" este mesajul lui Victor Ponta.

(w670) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel