Petiție pentru demiterea lui Ciorbea. 150 000 români au semnat deja

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Pe internet a fost inițiată o petiție pentru demiterea lui Victor Ciorbea care a plecat la Miami într-un moment foarte dificil pentru România: schimbarea legilor justiției. Peste 150 000 de români au semnat deja petiția până la ora redactării articolului. 

"Domnule Ciorbea,
Suntem nemulțumiți de felul în care vă derulați activitatea, acordând foarte puțină atenție cetățenilor și deosebit de multă grijă politicienilor acuzați sau condamnați pentru diferite ilegalități. Vă cerem să eliberați postul pentru cineva care pune interesul cetățeanului pe primul loc.
Domnule avocat,
sunteți concediat!

Citește și Ciorbea ia românii la mișto de la Miami. Mesaj incredibil

De ce este important?
De când ocupă funcția de Avocat al Poporului, Victor Ciorbea s-a remarcat doar prin blatul evident pe care l-a făcut cu toți cei ce sfidează drepturile omului.
Când au fost oameni călcați în picioare la Pungești, nu a avut nicio apăsare. Când mii de persoane cu dizabilități ar fi avut nevoie de implicarea sa, le-a întors spatele. Când "scriitorii" din pușcării sau președinți de partid certați cu legea i-au cerut sprijinul, nu a ezitat să îl ofere.
Aș putea continua lista nemulțumirilor până maine, dar chiar și atât e suficient pentru a îi cere demisia," se arată în textul petiției.

Cine dorește să semneze petiția o poate face copiind următorul link în browser: 

https://campaniamea.declic.ro/petitions/victor-ciorbea-te-concediem?bucket&source=facebook-share-button&time=1520525414&fbclid=IwAR3Aivlk2JAcpcr3aJubNfYNCqGeI6fAvQA1OSlEVevEimS7ZWXk0_htodc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel