Patru românce, racolate de un lover-boy să se prostitueze în Germania şi Austria. Românul a câștigat sume uriașe

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro

Un bărbat de 32 de ani, din Brăila, trebuie să răspundă în faţa legii după ce, timp de aproape 5 ani, a obţinut sume mari de bani de pe urma unor tinere pe care le-a trimis în străinătate, să se prostitueze.

 

 

Anchetatorii au stabilit că timp de 5 ani, din 2016, bărbatul a racolat prin metoda “lover-boy” 4 femei din judeţele Buzău, Brăila şi Bacău, cu vârste între 30 şi 39 de ani, pe care le-a trimis să practice prostituţia în Germania şi Austria.

Tânărul ar fi câştigat de pe urma fetelor aproximativ 920 de mii de lei. El a fost prins în trafic în judeţul Prahova, iar la domiciliul lui din Brăila au fost găsiţi 33.000 de euro şi un autoturism de lux, relatează StirilePROTV.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în urma audierilor, instanţa a emis aseară pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel