Șoferii ROMÂNI, victimele unui val de FURTURI pe autostrăzile și drumurile naționale. Cum acționează hoții

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

În ultimii doi ani, pe autostrada Soarelui, dar și pe drumurile naționale din Dâmbovița, Argeș și Giurgiu au avut loc zeci de furturi ale căror victime au căzut șoferii români. Hoții lucrau împreună, iar în timp ce unii distrăgeau atenția victimelor, ceilalți deschideau portierele laterale sau din spate și furau tot ce puteau, profitând de incapacitatea oamenilor de a reacționa rapid. Imediat, se făceau nevăzuți. 

Polițiștii fac, miercuri dimineața, nouă percheziții în județul Argeș la persoane suspectate că în ultimii doi ani au participat la mai multe furturi și tâlhării comise prin metoda „distragerii atenției” pe autostrăzi și drumuri naționale.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dâmbovița, polițiștii din Dâmbovița, Argeș și Giurgiu fac, miercuri dimineața, nouă percheziții în localitățile Pitești, Mălureni, Bascov și Merișani din județul Argeș bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda „distragerii atenției” pe autostrăzi și drumuri naționale.

Perchezițiile vizează 11 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 46 de ani, care sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară.

Potrivit polițiștilor, cei 11 suspecți vor fi duși la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel