O franțuzoiacă și-a găsit iPhone-ul furat într-un bloc din România. Tânăra a postat pe un grup de Facebook din Constanța: "Bună, sunt Louise, cetățean francez..."

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O franțuzoaică a intrat pe un grup de Facebook dedicat locuitorilor orașului Constanța și a scris că și-a localizat telefonul furat din Paris, tocmai în orașul de la malul mării. Deși tânăra e resemnată și spune că n-o să-și recupereze bunul niciodată, ea a dorit să-i avertizeze pe cei care ar putea cumpăra dispozitivul.

Louise Lambolet, o tânără franţuzoaică căreia i-a fost furat telefonul mobil de ultimă generaţie dintr-un bar din Paris, s-a plâns pe un grup din Constanţa că şi-a găsit iPhone-ul tocmai în România.

Deși tânăra spune că nu mai are şanse să îşi recupereze telefonul, speră ca măcar să îi avertizeze pe posibilii clienții ai hoțului.

Preţul unui iPhone 14 Pro Max pleacă de la 1.400 și poate ajunge până la 2.000 de euro.

iPhone-ul furat într-un bar din Paris a fost găsit în Constanţa

 

Cu ajutorul unei aplicații de urmărire a dispozitivului, franţuzoaica şi-a găsit iPhone-ul 14 Pro Max în apropierea Bulevardului Aurel Vlaicu, din Constanţa. O căutare sumară pe Google Maps ne arată că acolo sunt mai multe blocuri nou construite.

"Bună, scuze pentru traducere, folosesc un traducător. Sunt Louise, sunt cetățean francez și locuiesc la Paris. Săptămâna trecută un român mi-a furat telefonul IPHONE 14 pro max dintr-un bar din Paris. Telefonul era localizat aici. Știu că nu-mi voi primi niciodată telefonul înapoi, dar dacă cineva încearcă să ți-l vândă să știi că este un telefon furat. Aici este locația și numărul IMEI, atenție", este mesajul postat de Louise Lambolet pe grupul de Facebook "Constanța, România".

Membrii grupului au încurajat-o să meargă la poliţie.

FOTO

Franțuzoaica a folosit un traducător pentru a scrie mesajul în limba română

telefon-furat-paris-3

telefon-furat-paris-2

telefon-furat-paris-1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel