Nou focar de coronavirus în Italia, pornit de la o româncă: A aflat că e infectată când a mers să nască

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă de 32 de ani a testat pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Femeia se întorsese din România și a aflat că are Covid când i-a sosit vremea să nască. Zeci de persane din imobilul unde locuia, în carantină.

În Moschiano, provincia Avelino, o tânără de 32 de ani de naționalitate română a testat pozitiv la infecția cu noul coronavirus,  vinerea trecută, după ce a mers la spital pentru a naște. 40 de persoane, care locuiesc în clădirea în care stă și femeia, au fost supuse izolării și li s-au prelevat probe.

Spitalul „Moscati” din Avellino a redeschis clădirea Covid, înființată în perioada de urgență pentru a asigura izolarea pacienților de alte secții ale spitalului, temându-se de posibilitatea de a se confrunta cu un nou focar.

Starea româncei și a nou-născutului sunt bune potrivit medicilor ai universității „Federico al II-lea” din Napoli, unde este internată, potrivit Salerno Notizie.

Românca s-a întors recent în Italia dintr-o călătorie în România,  la bordul unui microbuz, împreună cu soțul, fratele și alți trei compatrioți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel