Niculae Bădălău: „Cer scuze românilor din străinătate și familiilor lor!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Niculae Bădălău și-a cerut scuze de la românii din Diaspora înainte de ședința CEX PSD.

„Vreau să le cer scuze tuturor românilor plecați în străinătate la muncă și familiilor lor. Este evident că eu nu gândesc așa și foarte mulți oameni știu lucrul acesta. Eu îi prețuiesc și respect pe absolut toți românii, indiferent unde sunt”, a spus Bădălău.

CEx al PSD se reunește, astăzi, la sediul partidului din Kiseleff. Este prima ședință a Comitetului Executiv de când Marcel Ciolacu a preluat interimar șefia PSD, după demisia Vioricăi Dăncilă.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie" să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia".

Nai mulți lideri social-democrați au reacționat pe rețelele sociale și s-au delimitat de declarația liderului PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a atras atenția membrilor PSD că partidul e în reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel