Momentul în care un primar întreține relații sexuale cu secretara sa, în timpul unei conferințe online. Imaginile au devenit virale (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un oficial al guvernului din Filipine a fost surprins în timp ce întreține relații sexuale cu secretara sa, în timpul unei conferințe online a membrilor Consiliului municipal local.

Potrivit presei locale, primarul și secretara sa au demisionat din funcții, după ce imaginile cu cei doi în timp ce întrețin raporturi sexuale au devenit virale, ele făcând înconjurul lumii.

Jesus Estil, primarul localității Fatima Dos Village, regiunea Cavite, participa la o întâlnire a Consiliului Municipal, pe 26 august, și a uitat să oprească camera în momentul în care s-a îndreptat spre secretara care stătea pe o canapea, cei doi angajându-se într-un act sexual, scrie Daily Star.

După ce imaginile au fost făcute publice, mai mulți locuitori au semnat o petiție prin care au cerut demiterea oficialului guvernamental.

„Nu este vorba doar despre un comportament necorespunzător, ci de o eroare gravă de comportament. Vom face totul pentru a-l pedepsi”, a anunțat Departamentul pentru guvernare locală.

Potrivit pattayaone.news, citat de Știrile PRO TV, cei doi sunt căsătoriți, fiecare cu altă persoană.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel