Pavel Abraham a vrut să-l lovească pe protestatarul Ceauşescu. Video

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
pavel_abraham
pavel_abraham

În cursul acestei zile, cunoscutul protestatar Marian Ceauşescu a avut un conflict cu Pavel Abraham, fostul șef al Poliției Române. Deranjat de întrebările protestatarului Ceauşescu, Pavel Abraham a fost cât pe ce să-l lovească cu servieta. 

 

"Criminalul general de miliție Pavel Abraham, când aude adevărul, din nou a vrut să mă lovească. Şi la întrebarea: «Ai făcut parte în 89 si 90 din cordonul de represiune asupra românilor», răspunsul criminalului a fost: «Du-te dracului»", a scris Marian Ceauşescu  pe Facebook. 

„Criminalule, miliţian ce eşti? Ce pensie ai, cum ai tras în revoluţie, Pavel Abraham, criminalul din 89. Tot nu scapi.  Tu crezi că scapi? Are tupeu să dea lecţii de moralitate. Luaţi-i  temperatura. Ce scrie? Crima împotriva umanităţii.  Criminalul a venit să-l apere pe Onţanu, candidat la primăria sectorul 2. Tovarăş general cu trei stele, spune-mi ce ai făcut? Câţi oameni ai bătut şi băgat la puşcărie. Crezi că o să te iert eu vreodată. M-ai bătut de m-ai umilit?“,  a spus Marian Ceauşescu.

Reamintim că şi Mitică Dragomir a sărit să-l BATĂ pe Marian Ceaușescu: "Cum mi-ai zis mă???". Marian Ceaușescu l-a așteptat la ieșirea de la B1 TV, după care a început să-i reproșeze diverse lucruri și să-l jignească.  Mitică Dragomir, proaspăt intrat în PSD și candidat la Consiliul General al Capitalei, nu a mai suportat cuvintele grele și a sărit să-l bată.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel