Italia. Un român de numai 20 de ani a MURIT după ce a încercat să sară dintr-un tren în altul

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român de numai douăzeci de ani a murit după ce a încercat să sară de pe un tren pe celălalt în Pergine Valsugana (Trento), scrie ilgiornaledivicenza.it.

Băiatul decedat este în vârstă de douăzeci de ani din Pergine Valsugana (Trento), de origine română, care a practicat probabil parkour, o disciplină extremă care constă în încercarea de a depăși obstacolele cu salturi de viteză.

Drama a avut loc sămână seară. În timpul săriturii, tânărul ar fi alunecat violent, lovindu-se la cap de radiatorul trenului și murind instantaneu. Se pare că băiatul practica parkour, o disciplină extremă care constă în încercarea de a depăși obstacolele cu salturi de viteză.

Corpul fără viață a fost găsit în această dimineață la Primolano de către conductor în timpul inspecției normale înainte de a pleca din nou. Carabinierii din Borso și Polferul din Castelfranco Veneto cercetează problema.

Drama în această dimineață la gara Primolano, în zona municipală din Valbrenta. Pe un vagon a fost găsit un trup fără viață al unui bărbat. Alarma s-a stins chiar înainte de ora 7. Suem 118 a intervenit la secție, pompierii și poliția, inclusiv cea științifică.

Conform unei prime reconstituiri, victima, un tânăr, ar fi putut fi electrocutată.

Trenul plecase din Trento. Niciunul dintre pasageri nu a observat nimic. Descoperirea macabră a fost făcută de personalul feroviar odată ce au coborât din tren. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel