Italia. Româncă, aruncată din mașină și UCISĂ cu sânge rece

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Mihaela Stoicescu Italia
Mihaela Stoicescu Italia

O româncă a fost ucisă cu sânge rece de un bărbat, care a aruncat-o din mașină pentru a-i fura banii și automobilul de lux.

O româncă stabilită în Italia și-a găsit ieri sfârșitul în mod tragic, după ce s-a luptat minute bune cu un hoț care a încercat să-i fure banii și mașina.

Publicația italiană repubblica.it relatează că femeia în vârstă de 51 de ani a fost omorâtă cu sânge rece pe o stradă din localitatea Noventa Vicentina. Aceasta a fost atacată de un bărbat care a vrut să îi fure banii și autoturismul Mercedes E Class în care se afla.

Mihaela Stoicescu se afla la volanul maşinii marca Mercedes E Class Coupe şi o aștepta pe nepoata sa, o tânără de 32 de ani, să scoată bani de la mai multe bancomate din zonă. La rugămintea șefului său, tânăra a acceptat și a mers să scoată banii. Această decizie s-a dovedit una neinspirată.

La un moment dat, în timp ce nepoata sa a intrat într-un oficiul poştal, Mihaela a fost atacată de un bărbat care a deschis portiera din dreapta, a dat-o cu capul de mai multe ori de stâlpul mașinii şi a împins-o afară, relatează publicația citată.

După 2-3 minute de luptă, bărbatul a reușit să se urce la la volan şi a demarat în trombă, în timp ce românca a rămas încă agăţată de portieră. Românca s-a lovit violent cu capul de portieră şi apoi de şosea. Hoțul a încercat apoi să fugă cu mașina, însă a lovit un stâlp. Până la urmă, acesta s-a lăsat păgubaș și s-a urcat într-o mașină în care îl aștepta un complice. Cei doi s-au făcut nevăzuți.

Alertată de țipetele Mihaelei, nepoata sa a ieșit din oficiul poștal doar ca să constate decesul mătușii sale.

Carabinierii au deschis o anchetă pentru identificarea şi prinderea atacatorilor.

sursa foto: repubblica.it

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel