Ministrul Educației. Iohannis DECIZIE pentru Ecaterina Andronescu. Ultimă oră

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a decis în urmă cu scurt timp în cazul propunerii trimise de PSD, ca Ecaterina Andronescu să ocupe funcția de ministru al Educației. 

Klaus Iohannis a decis să semneze decretul de numire în funcția de ministru al Educației pentru Ecaterina Andronescu, în urmă cu doar câteva minute. 

Marţi, conducerea PSD a decis, cu unanimitate de voturi, nominalizarea Ecaterinei Andronescu pentru funcţia de ministru al Educaţiei.

În aceeaşi zi, preşedintele Klaus Iohannis afirma că analiza propunerii pentru Educaţie "o să dureze un pic mai mult, s-ar putea chiar un pic mult mai mult". Şeful statului a menţionat că, la un eveniment desfăşurat la Politehnică, Ecaterina Andronescu i-a spus că nu este interesată de acest portofoliu.

"Neîntrebată, mi-a spus, totuşi, doamna Andronescu că ea nu va merge la minister, că lucrurile nu merg bine şi aşa mai departe. (...) Aflu acum cu surprindere că este propusă. Va dura un pic până mă lămuresc dacă este dorinţa domniei sale să meargă sau numai dorinţa partidului sau dacă se face aşa o remaniere cu bucata", a explicat Iohannis.

Ecaterina Andronescu îl înlocuieşte pe Valentin Popa care a demisionat la sfârşitul lunii septembrie din funcţia de ministru al Educaţiei.

Reamintim că după demisia lui Valentin Popa, ministru interimar al Educației a fost numit interimar Rovana Plumb. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel