Horoscop. Semne că vrea să se despartă de tine, în funcţie de zodie

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Cum îţi dai seama că o relaţie s-a terminat și este timpul să plecați. Acestea sunt semnele care vă arată că partenera / ul nu îşi mai doreşte o legătură cu tine, în funcţie de semnul zodiacal.

Citește și: Jupiter în Pești, din 14 mai. Schimbări radicale în horoscop: Vărsătorii scot bani din piatră seacă, Fecioarele și Scorpionii își găsesc jumătatea

 

Berbec: Când totul devine o competiţie

Berbecul adoră provocările. Vor să câștige totul. Ceea ce poate fi atât de adorabil atunci când încearcă să te cucerească. Dar ce se întâmplă când încep să te trateze ca pe un dușman în 'războiul' alegerii unui film? Începe întotdeauna cu conflicte furioase, încercând să te întoarcă la fiecare pas. Înainte de a-ți da seama, vei fi tratat mai mult ca un rival decât un partener. E timpul să plecaţi dacă vedeţi acest comportament.

 

Taur: Când nu mai sunt afectuoşi

Taurii sunt în esență urși de pluș de mărime naturală, așa că pentru ei, alintarea este 'limbajul' iubirii. Însă, dacă Taurul cu care sunteţi în relaţie nu este afectuos (și nu a mai fost de ceva vreme), ceva s-a întâmplat. Ca semn zodiacal blând, ei tânjesc spre intimitate, deoarece îi reîncarcă. Trecerea de la afecţiune la indiferenţă arată că sentimentele pentru dvs. nu mai sunt la fel de puternice.

 

Gemeni: Când te tratează cu tăcere

Gemenii adoră să vorbească despre orice. Când comunicarea se oprește, acesta este un steag roșu care arată că lucrurile se înrăutățesc - și rapid. Dacă vă aflați blocați în tăceri lungi și tensionate, este timpul să faceți față realităţii. Nu este nimic de vorbit pentru că preferați să nu vorbiți. Există prea multe resentimente reținute și nicio conversație nu o va remedia. Este timpul să vă reduceți pierderile.


Rac: Când primesc suport emoţional de la altcineva

Racii consideră că încrederea este piatra de temelie a oricărei conexiuni, deoarece este nevoie de timp pentru ca ei să își deschidă inimile. Într-o relație, vor să-ți spună toate sentimentele lor și să le audă și pe ale tale. Cu toate acestea, dacă simt că nu sunt înţeleşi şi apreciaţi, își vor întări cochilia definitiv. Dacă nu se mai bazează pe tine pentru vreun sprijin emoțional, înseamnă că îl primesc în altă parte. Nu mai ești „persoana lor”.

 

Leu: Când viaţa sexuală nu mai există

Leii sunt foarte romantici și senzuali. Sexul le oferă șansa de a simți că ar fi centrul lumii tale, așa că știi că nu ar refuza niciodată. Asta cu excepția cazului în care sunt mai interesați să primească de la altcineva. Fie că înşeală sau doar le place de altcineva, acest lucru va face ca momentele pasionale să scadă și, în cele din urmă, viața voastră sexuală va dispărea complet şi la fel şi relaţia voastră.

 

Fecioară: Când nu te mai include în planurile sale de viitor

Fecioarelor le plac planurile. Planul lor de cinci ani are un plan de cinci ani. Ei gândesc de la A la Z și apoi se întorc să revizuiască totul - de trei ori. Așadar, atunci când vine vorba de relații, se gândesc înainte pentru lungă distanță. Fie că organizează în secret ce cină va fi marțea viitoare sau căută locațiile pentru prima vacanță post-pandemie, Fecioarele nu lasă nici o piatră neîntoarsă. Dar în momentul în care încetează să mai facă planuri? Asta pentru că s-au oprit. Adică este timpul pentru a vă face propria strategie de ieșire.

 

Balanţă: Când doar tu mai eşti în relaţie

Balanțele au deviza „două boabe de mazăre într-o păstăie”. Semnul lor este literalmente totul despre parteneriat și echilibru. Le place să-i oglindească pe ceilalți - în special pe partenera/ul  lor. Cu toate acestea, lumina roșie vine atunci când Balanţa nu vă mai aude punctul de vedere sau nici măcar nu încearcă. Când totul este despre ei și relaţia este complet unilaterală, asta înseamnă că voi doi nu mai sunteți o echipă.

 

Scorpion: Când fac remarci răutăcioase

Scorpionii sunt înțepători. A-i cunoaște înseamnă a-i iubi ... dar, de asemenea, a te teme de ei. Nicio relație cu un Scorpion nu este fără puțină volatilitate, deoarece acest semn al apei este atât de ciudat pasional! Dar vine un moment în care jocurile de dragoste ale Scorpionului nu sunt de fapt doar un punct de plecare pentru o seară fierbinte. Pot ajunge la un moment dat foarte răi. Acest lucru se poate poate manifesta atunci când te lasă la nevoie sau doar de a te face să te simți rău. Problema este că, adesea, Scorpionii nu știu când au mers prea departe, pentru că trăiesc pentru intensitate. Dar când tachinările ușoare ale partenerului tău se transformă în gheare reale, este timpul să fugi cât de repede poţi.

 

Săgetător: Când aţi intrat într-o rutină plictisitoare

Viaţa cu un Săgetător este întotdeauna o aventură. Și e bine să rămână aşa, altfel acest semn de foc te va lăsa în praf! Cu toate acestea, semnele revelatoare că vă îndreptați către despărţire sunt atunci când (1) nu vă mai distrați amândoi, (2) v-ați instalat într-o rutină învechită și (3) Săgetătorul te face să simți că nu poți fi tu însuți. Lucrurile care odinioară erau fermecătoare sunt acum doar enervante și vă simțiți blocați într-o rutină. Acest lucru arată că viețile voastre se îndreaptă în direcții diferite și că Săgetătorul tău este gata să galopeze în altă parte.

 

Capricorn: Când munca este întotdeauna mai importantă

Bine, deci Capricornii sunt cunoscuți pentru că sunt adepți ai muncii și au ținte înalte în departamentul de carieră. (Nu este o problemă!) „A avea totul” - succes, o tunsoare grozavă, un partener uimitor etc. - este un lucru atât de important. (De asemenea, nu este o problemă!) Dar când Capricornul nu îşi face timp deloc pentru tine și folosește munca ca scuză pentru a nu te vedea? Acum este o problemă. Ei știu cum să-și facă timp pentru oricine este important pentru ei, așa că, dacă nu sunteți pe lista respectivă, luați-l ca motiv pentru a vă vedea de drum.

 

Vărsător: Când încetează să vă mai invite la întâlnirile cu prietenii

Vărsătorii își iubesc prietenii. Prietenii lor sunt numărul unu. Deci, practic, dacă te întâlnești cu un Vărsător, nu numai că trebuie să-ți placă prietenii lor, dar și prietenii lor să te placă mai mult. Și dacă partenerul tău de apă începe să te ascundă de gaşca sa, asta înseamnă că nu mai ai loc în viaţa lor. Dacă își aleg întotdeauna prietenii decât să petreacă timpul cu tine, nu vă mirați dacă auziți într-o zi: „Pur și simplu nu funcționează”.

 

Peşti: Când pur şi simplu, nu le mai pasă

Peștii sunt suflete sensibile care știu să empatizeze cu oricine. Natura lor plină de compasiune îi determină să-și pună toată inima în relații. Momentul trist este când partenerul tău Pești recunoaște că nu îi mai pasă. În mod clar, s-a simțit blocați și plictisit de prea mult timp, iar apatia s-a instalat. Dacă nu le mai pasă de nimic din ceea ce le povesteşti despre viaţa ta, să ştii că au ieşit deja din relaţie şi la fel ar trebui şi tu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel