Germania. Șofer român EROU, căutat pe Facebook după ce a salvat viața a două femei

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român de TIR este erou în Germania, după ce a salvat de la moarte două femei pe autostrada 62, în apropiere de oraşul Landstuhl. 

Un şofer român a devenit erou în Germania, după ce a salvat viaţa a două tinere, dar şi doi cai, dintr-un incendiu izbucnit pe o autostradă.

Mașina în care se aflau cele două a luat foc. Românul a intervenit rapid și a deblocat rulota în care se aflau cei doi cai. Totodată, a oprit-o pe una dintre femei să se întoarcă în mașină pentru a-și recupera geanta.

Toată povestea a fost făcută publică pe Facebook, acolo unde una dintre cele două femei a demarat o campanie pentru găsirea șoferului român. Aceasta vrea să îi mulţumească celui pentru că le-a salvat de la moarte, sâmbătă, după ce maşina i-a luat foc pe autostradă.

(w460)

Natalie Muller a povestit toată întâmplarea

 

Se îndrepta cu o prietenă spre un târg de animale, moment în care a observat fum în mașină. A oprit imediat şi a încercat să elibereze cei doi cai pe care îi transporta în remorcă. În ajutorul lor a sărit un bărbat care, în doar câteva secunde, a decuplat remorca în care se aflau animalele şi a împins-o câțiva metri mai departe. Românul le-a avertizat să nu se apropie de maşină, apoi s-a urcat în mașină și a plecat. Cele două femei vor acum să îl găsească pentru a-i mulţumi.

(w460)

Iată mesajul femeii, care a devenit viral pe rețelele de socializare:

Șofer român de camion, căutat!

În acest fel, caut îngerul nostru pazitor, care ne-a salvat caii și probabil și pe noi (eu și Claudia Priem)!

La aproximativ 14.30, pe Autostrada 62, la ieșirea dintr-un tunel, mașina mea a luat foc.

Acest om ne-a fost salvat prin intervenția sa rapidă. A traversat autostrada și a deblocat remorca în câteva secunde. Apoi, ajutat și de alți oameni, a împins remorca cu cai cu tot in afara oricărui pericol. Apoi ne-a avertizat să ne întoarcem la mașină și a dispărut din nou. Eu și Claudia aș vrea să-i mulțumim personal.

Dacă l-am putea găsi pe Facebook ar fi grozav! Distribuiți acest mesaj și dacă cineva se pricepe să-l traducă în limba română!

Postarea femeii a devenit rapid virală, fiind înregistrate peste 16.000 de distribuiri în 24 de ore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel