Elevi și profesori, dați JOS de pe un bac de milionarul Ioan Niculae. Se GRĂBEA

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai mulți elevi și profesorii lor au fost dați jos de pe un bac pentru că milionarul Ioan Niculae se grăbea. Nu a ținut cont de faptul că unul dintre microbuzele cu elevi se afla deja pe bac, nici de cuvintele cu care i s-a adresat șoferul microbuzului. Bacul a plecat cu milionarul, iar elevii au rămas pe margine, în așteptarea următorului bac, potrivit unei postări pe Reddit România. 

Incidentul a avut loc la Zimnicea, unde copiii și profesorii voiau să ajungă în Bulgaria la un schimb de experiențe. Un bărbat a fost cel care a relatat ceea ce s-a întâmplat acolo. Consternat de atitudinea milionarului, acesta a spus că singurul care a luat atitudine a fost șoferul microbuzului cu elevi, dar dicursul lui nu a avut efect în fața puterii impuse de milionar. 

Se pare că Ioan Niculae se grăbea să ajungă pe celălalt mal al Dunării

Iată postarea bărbatului, pe site-ul Reddit Romania:

„V-ași întrebat vreodată câtă putere de convingere au milionarii? Astăzi în cel mai sudic oraș din țărișoara noastră, la Zimnicea, niște elevi cu profesorii lor au vrut să treacă Dunărea cu bacul pentru un schimb de experiențe cu vecinii bulgari. Un microbuz a fost îmbarcat, iar restul care erau pregătiți, au rămas pe loc. De ce?

Dn-ul Nicolae a venit cu suv-ul, a urcat direct, trec două minute și spune: 'Haideți să plecam!' La care căpitanul răspunde 'Nu avem cum, deja am băgat lumea în sistem(?)'.

Ca urmare se dă jos, se uită încruntat la căpitan și zice 'Bacul ăsta pleacă acum!'. O singură persoană i-a răspuns, acesta fiind șoferul microbuzului, i-a reproșat că bacul nu e al lui, precum nici Dunărea a maica-sii (wow). Nu a schimbat cu nimic bineînțeles, iar toți elevii ca și cadrele didactice au fost obligate să îl aștepte pe următorul, întârziind astfel activitatea planificată.

Doamnelor și domnilor, Zimnicea, Teleorman, România, Europa anilor 2019. Cheers!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel