Cutremur puternic în România, în urmă cu puțin timp

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Cutremur România, 02 iunie. Un seism puternic s-a produs în zona Vrancea, la ora 14.12 (ora locală a României). Cutremurul a avut o magnitudine de 4,8 pe scara Richter.

UPDATE! INFP a revizuit magnitudinea seismului

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a revizuit la 4,4 magnitudinea și adâncimea la care s-a produs seismul din zona seismică Vrancea și a schimbat județul cu Buzău, în loc de Covasna.

Seismul s-a produs la ora 14.12 în zona seismică Vrancea.

Mesajul inițial arăta că seismul a avut magnitudinea de 4.8 și s-a produs la adâncimea de 117km. Ulterior, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat că seismul a fost la 99 de kilometri adâncime.

 

Știre inițială

În ziua de 02 iunie 2020, la ora 14:12:55 (ora locală a României), s-a produs în zona seismică Vrancea, Covasna, un cutremur mediu cu magnitudinea de (EWS) M 4,8 grade, la o adâncime de 117 km, potrivit site-ului INFP.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Brașov (62 km), Ploiești (95 km), Bacău (97 km), Galați (134 km), Brăila (136 km), București (150 km), Pitești (156 km), Sibiu (173 km), Iași (181 km). 

Cutremur romania 02 iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel