Cumpănașu, călcat în picoare la Antena 3: A fost SCOS din DIRECT

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Alexandru Cumpănașu a fost scos de pe post, vineri seara, la Antena 3, după ce s-a certat în direct cu Oana Zamfir și Adrian Ursu. 

A fost scandal la Antena 3 în emisiunea moderată de Adrian Ursu și Oana Zamfir. Totul a culminat cu scoaterea de pe post a candidatului la prezidențiale Alexandru Cumpănașu.

Totul a pornit de la acuzațiile aduse de Cumpănașu la adresa celor de la Antena 3. El a afirmat că jurnaliștii postului au filmat-o pe ascuns pe mama Luizei pe ascuns, atunci când spunea că nu crede că în fotografiile publicate în această seară este Luiza Melencu.

"Sunteți foarte supărați și dintr-o dată avem încredere în autorități. S-a supărat doamna Dăncilă pe dumneavoastră? E cineva supărat? De ce sunteți așa agresivi cu mine? Au venit niște ordine pe la dumneavoastră în studio? Nu înțeleg care e problema", a spus Cumpănașu.

Moderatorii au reacționat dur și l-au scos pe Cumpănașu de pe post.

"O să vă dau eu un ordin în acest moment: 'Bună seara! La revedere!", i-a replicat Oana Zamfir, în momentul în care l-a și scos din direct.

Înaintea acestui episod, invitații din platoul emisiunii au afirmat că informația potrivit căreia Luiza Melencu ar fi fost văzută în Italia este doar un demers al lui Alexandru Cumpănașu de a mai câștiga câteva voturi pe ultima sută de metri a campaniei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel