CTP: Liviu Dragnea e un TERORIST RADICALIZAT

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 Cristian Tudor Popescu a comentat  discursul de duminică seară al președintelui PSD, Liviu Dragnea.CTP  consideră că Liviu Dragnea „e radicalizat aidoma unui terorist. E un terorist radicalizat în acest moment Dragnea, dispus să se autodetoneze și să ia pe câți mai mulți cu el”.

 „Antioccidentalismul a fost etalat în toată agresivitatea lui”, odată cu discursul lui Dragnea la Consiliul Național al PSD și  „Ăsta e discurs de jupân de bandă, nu mai e un partid!”,a declarat la digi24.ro CTP.

Liviu Dragnea „e radicalizat aidoma unui terorist. E un terorist radicalizat în acest moment Dragnea, dispus să se autodetoneze și să ia pe câți mai mulți cu el”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.

CTP a declarat că  Tudorel Toader sau Viorica Dăncilă se i se vor opune lui  Dragnea. „Se construiesc niște iluzii în legătură cu partidul ăsta, cu Guvernul... Nu, domnule, sunt pesediști cu toții prin natura lor, au trăit în partid, acolo au învățat, cum să te aștepți de la Dăncilă?! O să facă ce-i spune Dragnea. Iar Toader - ce îi spune Dragnea și Tăriceanu.  De ce Toader nu a dat încă amnistia? Pentru că încă nu are aviz de la Tăriceanu. Iar Tăriceanu negociază în continuare cu Dragnea, vrea să scoată cât mai mult din povestea asta. Nu există disidenți reali în partid, cum nu au existat nici în Partidul Comunist Român”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel