Candidat la alegerile în Italia atacă dur Diaspora: „Românii şi curv**e, o gloată de la care aștept voturi”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
luciano_romanella
luciano_romanella

Luciano Romanella, un candidat italian la alegerile locale din partea partidului Liga, condus de Matteo Salvini, a afirmat într-un mesaj audio trimis unei persoane pe Whatsapp că aşteaptă voturi de la români, pe care îi numeşte gloată inabordabilă. Luciano Romanella candidează pentru postul de consilier la Primăria orașului Fermo, din regiunea Marche.

«Electoratul meu este inabordabil, 50 la sută sunt români, mâine seară iau cina cu ivorienii, sunt 39 de voturi matematice. Curv**le de la „Tre Archi”, alea care nu-și mai fac treaba, o gloată pe care nici Dumnezeu nu mi-o poate lua, înțelegi?», este mesajul audio care circulă pe internet şi care zguduie alegerile municipale din Fermo.

Citeste si: Preşedintele ADRI, despre comentariile ŞOCANTE ale unui POLITICIAN italian privind ROMÂNII: „Suntem REVOLTAȚI, DEZGUSTAȚI!”

Romanella explică și de ce candidează din partea partidului lui Salvini: „A trebuit să mă implic cu Liga: pentru că dacă centrul-dreapta ia Regiunea, comand Fermo cu banii Regiunii”, spune acesta, potrivit ilfattoquotidiano.it.

Mesajul audio al lui Luciano Romanella, candidat al Ligii la Fermo, a fost publicat de La Repubblica și a stârnit valuri de nemulțumiri din partea alegătorilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel