Asistenta româncă, răpusă de COVID, la 41 de ani. A ajuns târziu la spital, după ce s-a tratat acasă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani
Un medic român a încetat din viaţă. Georgel Filip doar 44 de ani

O asistență medicală a Spitalului Județean de Urgență Vaslui a murit de coronavirus, la numai 41 de ani. Femeia a ales să se trateze acasă și a ajuns prea târziu la spital.

 

Vestea morții asistenței medicale Alina Nicoleta Pavel a fost dată de conducerea SJU Vaslui, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a unității medicale.

"Timpul nu a mai avut răbdare cu ține, dragă noastră colegă Alina Nicoleta Pavel! Am aflat cu nespusă durere trecerea la cele veșnice a colegei noastre. În aceste clipe de adâncă tristețe ne este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate mangaia sufletul odată cu pierderea ființei dragi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Dumnezeu să te ierte!", a anunțat conducerea SJU Vaslui decesul  asistenței medicale Alina Nicoleta Pavel.

Femeia lucra că asistență medicală în cadrul Policlinicii Vaslui, iar luna viitoare ar fi împlinit 42 de ani. u era cunoscută cu afecțiuni care să îi pună viață în pericol, obezitatea fiind cea care a făcut-o vulnerabilă în față bolii. Colegii acesteia povestesc că a început să se simtă rău, înainte de Crăciun.

"O răceală zdravănă" pe care a crezut că o poate trata acasă, urmând indicațiile medicale transmise de colegii din Policlinică. A dus "răceală" pe picioare până la începutul anului, când a început să se simtă tot mai rău, scrie Adevărul.ro. Într-un final, după ce și soțul s-a îmbolnăvit, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Mult prea târziu, însă, plămânii fiindu-i grav afectați.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel