Petrecerea lui Seliy cu manele i-a adus amenzi de 15.000 lei. Polițiștii au intrat pe fir

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Selly, petrecere pe manele: Tzanca Uraganul și Costel Biju au întreținut atmosfera
Selly, petrecere pe manele: Tzanca Uraganul și Costel Biju au întreținut atmosfera

Petrecerea organizată de Selly s-a lăsat cu amenzi de 15.000 de lei, după ce vloggerul a transmis imaginile pe Instagram. Selly și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un local din județul Ilfov. La petrecere au fost invitat prietenii, dar și Țancă Uraganul, cu care Selly s-a lăsat filmat din toate unghiurile. 

Polițiștii s-au sesizat, chiar de pe contul de Instagram al acestuia. Extrem de fericit, Selly și-a declarat în imagini dragostea pentru fani. „Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat, „la data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

 

citeste si: Selly, petrecere pe manele: Tzanca Uraganul și Costel Biju au făcut show la aniversarea sa

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală” a precizat Poliția Ilfov. Nu este exclus însă ca numărul amenzilor să crească, pentru că pe baza imaginilor, polițiștii vor să găsească și alte persoane care au participat la petrecere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel