Alegeri europarlamentare. Luptă aprigă în PNL: Trei foști lideri candidează

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Se anunță o luptă foarte interesantă în PNL în privința candidaturilor pentru alegerile europarlamentare. Trei foști lideri ai PNL au anunțat că vor candida. 

Alegerile europarlamentare vor avea loc în perioada 23-26 mai 2019. Vor să candideze la acest scrutin și fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, dar și fostul senator de Timiș, Vasile Blaga.

Recent, BPJ al PNL Timiș și-a exprimat în unanimitate acordul față de intenția Alinei Gorghiu de a-și depune candidatura pentru alegerile care vor avea loc anul viitor.

„Mi-a spus că dorește să-și anunțe candidatura și i-am spus că are are susținerea mea. În ședința pe care am avut-o joi am pus pe ordinea de zi și acest subiect. BPJ a considerat în unanimitate potrivită candidatura Alinei Gorghiu", a anunțat vineri primarul Nicolae Robu.

„A fost prezentă foarte mult timp în județ, prestația dânsei are aprecierea noastră. Avem încredere că și din postura de europarlamentar își va face datoria", a mai spus șeful liberalilor timișeni", conform banatulazi.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel