Accident grav între un tir şi o maşină. Două persoane au murit pe autostrada A3

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie și un bărbat au murit, în noaptea de joi spre vineri, într-un accident produs pe autostrada A3, județul Cluj, sensul de mers Gilău-Turda, în urma coliziunii dintre un TIR și o mașină.

 

Pompierii chemați la accident au găsit un TIR și o mașină avariate, un bărbat întins pe drum și o femeie încarcerată în autoturism. Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă acesta nu prezenta semnale vitale, iar rănile suferite nu au permis resuscitarea.

Pompierii au scos femeia de 41 de ani din autoturism, după care au început resuscitarea, însă fără a putea readuce semnalele vitale. Un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani (pasageră în cabina camionului) au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi duși la spital.

"O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi unul SAJ au fost alertate în cursul nopţii ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda. Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) şi un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil şi o femeie încarcerată în autoturism. Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale şi leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism şi pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie", se arată într-o informare trimisă, vineri, de ISU Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel